De Haan Palletdindustrie

Diensten

Verkoop

Waar goederen en producten vervoerd moeten worden, bieden wij de juiste transportmiddelen. We voorzien onze klanten in tal van sectoren en branches van:

Maximaal rendement uit uw pallets

Ons doel is het verlagen van uw kosten: we vragen dan ook niet meteen wat u nodig heeft, maar gaan eerst in gesprek over de logistieke keten. Zo kunnen we u van een goed doordacht advies voorzien.

Met een grondige inventarisatie komen we tot een ideale match tussen palletkeuze en logistiek proces. Dat biedt een blijvende besparing die groter is dan alleen de besparing op de inkoop van pallets.

Inkoop

Blijven pallets bij u na één transportronde ongebruikt in de weg liggen? De Haan Palletindustrie helpt u van dat probleem af en wellicht krijgt u zelfs nog geld toe. In veel gevallen zijn pallets na één of zelfs meerdere transportrondes nog prima bruikbaar. Met het oog op duurzaamheid en het streven naar een circulaire economie, maken wij ons hard voor hergebruik van deze pallets. Daarom kopen wij ze in. 

Onze chauffeurs komen langs om de gebruikte pallets op te halen. Afhankelijk van de staat van de pallets en de gangbaarheid van de maten, ontvangt u daarvoor een marktconforme vergoeding.  

Heeft u gebruikte pallets die in de weg liggen en onnodig bedrijfsruimte bezet houden? Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Medewerker van De Haan Bedrijfskleding achter computer bezig met voorraadbeheer

Reparatie

Jaarlijks sorteren en repareren wij ruim 200.000 pallets om ze een tweede leven te geven. Zo kunnen onze klanten langer gebruikmaken van hun pallets, hun exploitatiekosten verlagen en hun rendement verhogen. En het repareren, dus hergebruiken, is natuurlijk duurzaam.

Het repareren van de pallets gebeurt grotendeels handmatig, waarbij we onze mensen natuurlijk voorzien van de beste hulpmiddelen en materialen. Pallets die binnenkomen, sorteren we op afmeting en type. Vervolgens beoordelen we de staat en bepalen we of het nog rendabel is om ze te repareren. De gerepareerde pallets gaan terug naar de klant of we verkopen ze als gebruikte pallets.

Opslag

Veel voorraad binnen uw bedrijf neemt ruimte in beslag. U kunt die ruimte in veel gevallen beter ergens anders voor gebruiken. Onze grotere klanten, waar de pallets een behoorlijke ruimte innemen, voorzien wij graag van wat extra ruimte in de vorm van een oplegger.

Wij plaatsen een oplegger bij het bedrijf zodat medewerkers zelf kunnen bepalen wanneer ze de pallets laden. Is de oplegger vol? Dan ruilen wij hem om voor een lege oplegger.

Met onze grote voorraad aan pallets, heeft u ook minder ruimte bij uw bedrijf nodig. Als u bestelt, leveren we snel: binnen 48 uur en soms nog sneller.

ISPM-15

Met onze eigen droogkamers voorzien we producten van het ISPM-15 keurmerk. De behandeling (Heat Treatment) voorkomt verspreiding van levend ongedierte in het hout. Dit is verplicht voor het exporteren van goederen buiten de Europese Unie.

De Haan Palletindustrie is sinds 2016 opgenomen in het centraal register van de Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV), onder registratienummer NL-240.
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.