Nieuwe palletrobots bij Herman de Haan Group

Herman de Haan Group breidt uit met nieuwe palletrobots. De robots staan in de fabriek in Hasselt en Zaandam. Herman de Haan Group is vooruitstrevend en weet steeds meer werkprocessen te automatiseren. De nieuwe palletrobots dragen daar aan bij.

Volledig handmatig pallets in elkaar zetten, is al even verleden tijd. Maar met de komst van de nieuwe palletrobots is bijna geen handwerk meer nodig. Handmatige bediening van de spijkermachine wordt overgenomen en ook het zware tilwerk waar behoorlijk wat fysieke kracht voor nodig is, nemen de palletrobots volledig over. Het produceren van een pallet, in elke maatvoering, wordt zo een stuk efficiƫnter.

Dirk van de Berg, commercieel manager: "Het is mooi dat werk vergemakkelijkt wordt en dat machines en robots steeds meer werk overnemen. Maar, mensen zijn en blijven onmisbaar. Want ook de nieuwe palletrobots moeten bediend worden. Daarom blijven mensen ons belangrijkste kapitaal en ook daarin willen we groeien."

De investering in nieuwe palletrobots past bij de ontwikkelingen waarmee Herman de Haan Group bezig is: het automatiseren van werkprocessen en het nog verder verduurzamen van de organisatie.

Contact met ons?

Stel een vraag

Dirk van den Berg
Dirk van den Berg
Commercieel manager
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.