De Haan Palletindustrie

Werken bij

De Haan Palletindustrie is onderdeel van Herman de Haan Group. De termen no-nonsens, nuchter, behulpzaam en aanpakken passen echt bij ons. Alleen samen behalen we het maximale rendement. Wij zijn een erkend leerbedrijf, dus ook als student en BBL'er kun je bij ons terecht. We leren je het vak graag! Je interesse gewekt? Bekijk snel of er een geschikte vacature voor je tussen zit.

De Haan Palletindustrie

Onze cultuur

Wij beloven onze klanten maximaal rendement. Dat lukt alleen als onze medewerkers daar volop achterstaan. We zorgen daarom voor een fijne sfeer en cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn, maar gaat voor anderen en het team. We denken met elkaar mee en helpen elkaar vooruit. Een kritische houding hoort daarbij, maar wel opbouwend. Alleen zo behalen we samen ons doel.

De collega's die bij ons werken, zijn trots op het bedrijf. Dat komt vooral omdat ieders bijdrage zichtbaar meetelt. Daarbij kennen we veel klanten persoonlijk en dat maakt het werk een stuk leuker.

Wil jij ook werken in een prettige, gemoedelijke werkomgeving? In een rol waarin je echt meetelt? Dan zit je bij De Haan Palletindustrie goed.

“Bij De Haan Palletindustrie ervaar ik veel vrijheid in mijn werk. Als je laat zien dat je je verantwoordelijkheid neemt, dan kan je echt je eigen gang gaan. Daarnaast zijn we erg collegiaal: als iets onverhoopt uitloopt, is er altijd een collega die wel even bij wil springen. Ik werk in een fijn team, we kennen elkaar goed en er zijn korte lijnen. Je kan op elkaar rekenen.”

Freddy Lindeboom
Vrachtwagenchauffeur
Contact met ons?

Stel een vraag

Henri Kolk
Henri Kolk
Operationeel manager Hasselt
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.